zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

René uit Almkerk door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro

René uit Almkerk wint 182.500 euro in Postcode Loterij

20 september 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALMKERK - Een geweldige verrassing zondagavond (19-9) voor René (48) uit Almkerk. Winston Gerschtanowitz verrasste de Almkerker met 182.500 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Annemarie uit Aalsmeer won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live te zien bij SBS6.

René werd samen met zijn zoon Tim door Winston verrast. De Almkerker zat ook niet voor de buis toen de deurbel ging. De verrassing kwam dus echt totaal onverwacht.

Wensen
Op de vraag van Winston of René nog wensen heeft, antwoorde hij: "Een nieuwe auto voor mijn vrouw!" Als Winston het bedrag van 182.500 euro op de cheque schrijft, gaat René uit zijn dak: "Dit is fantastisch! Ik kan het niet bevatten."

Winnende buren
René ontvangt dit geldbedrag omdat Annemarie uit Aalsmeer dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. René uit Almkerk was deze keer de gelukkige. En hij laat ook zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 4286 ET (Sportlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 22 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 5.703 euro tot 39.921 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Foto Postcode Loterij | Roy Beusker Fotografie

Zie ook:

Lees meer over:

Almkerk postcode loterij
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.