vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Nieuwe voorzitter en nieuwe naam bij actieve Zonnebloem Woudrichem

26 oktober 2022 (door Redactie)

RIJSWIJK - Tijdens de Vrijwilligersvergadering (17-10) van Zonnebloem Woudrichem zijn spijkers met koppen geslagen bij deze actieve vereniging.

Allereerst werd besloten om de naam van de afdeling te veranderen in Zonnebloem afdeling Woudrichem en omstreken. 

De vergadering volgde hiermee het voorstel van het bestuur omdat de afdeling naast Woudrichem ook de dorpen Andel, Rijswijk, Giessen, Uitwijk, Oudendijk en een groot deel van Sleeuwijk omvat. 

Voorzitter
Maar er was meer die middag. Tijdens de vergadering werd Raoul Nijst gekozen tot voorzitter. Hij volgt de overleden Hans Westerlaken op. Teuny van Breughel werd herkozen als bestuurslid activiteiten.

Draaimiddag
Zaterdag (22-10) hield de afdeling in Rijswijk een draaimiddag met veel mooie prijzen. Erveerd gedraaid tot alles op was. De draaimiddag was ook in Nijenburcht aan de Koperwiek.

Snert en bingo
Op woensdag (23-11) vindt de traditionele snertmiddag ook weer plaats in de Nijenburcht.

De middag begint om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. De zaal gaat open om 12:30.

Naast snert is er deze middag ook een gezellige bingo. De kosten bedragen 13 euro en moeten bij binnenkomst betaald worden. Gasten van de Zonnebloem Woudrichem en omstreken kunnen zich voor deze middag inschrijven bij: Teuny van Breughel, Fortstraat 22, 4285 XZ in Woudrichem. 'Schrijf je in vóór 15 november a.s. '

Lees meer over:

Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.