Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

‘Clubs en verenigingen bieden je een plek waar je welkom bent.’

Rabobank Altena- Bommelerwaard support weer clubs en verenigingen

10 september 2021 (door BommelerwaardNet)

REGIO - Clubs en verenigingen in Altena en de Bommelerwaard vervullen een belangrijke rol in de lokale samenleving. Ze zijn er voor iedereen en dragen zo bij aan welzijn, zorgen voor verbondenheid en bieden sociale contacten. Rabobank Altena- Bommelerwaard vindt dat iedereen een club verdient. 

Op 6 september is het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport weer gestart. Een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te helpen verwezenlijken.  

Campagne voeren 
Clubs en verenigingen uit Altena en de Bommelerwaard die deelnemen, voeren campagne voor hun doelen en projecten. Leden van de Rabobank kunnen vervolgens via de Rabo Bankieren app stemmen op initiatieven die zij een warm hart toedragen. 'Nederland is kampioen verenigen. Clubs en verenigingen bieden ons een plek waar je altijd welkom bent en jezelf kan zijn', aldus Joan Wassink (Directeur Rabobank Altena-Bommelerwaard). 'Door corona hebben ze die functie lang niet kunnen vervullen. Daarom willen we hen juist nu weer goed op weg helpen en een steuntje in de rug geven. Dat doen we met onze kennis, ons netwerk en Rabo ClubSupport.'

Inschrijving gestart 
Clubs en verenigingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging van Rabobank om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport 2021. Ook start er een landelijke campagne waaraan sporters van TeamNL en artiesten van het collectief Kunstbenden deelnemen. Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot en met 27 september aanmelden. De stemperiode voor Rabobank leden start op 4 oktober en in november worden alle clubs bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van de bank.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

verenigingen clubs
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.