woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

Agnes Advocaat maakte deze foto bij Slot Loevestein.

Prijs voor Agnes Advocaat in fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

20 november 2023 (door BommelerwaardNet)

ANDEL / POEDEROIJEN: De prijswinnaars van de fotowedstrijd ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’ zijn bekend. Agnes Advocaat uit Andel won de derde prijs, Andrzej Wieciech de tweede, Patrick Ippel de eerste.

Heel wat mensen gingen op pad en stuurden vele mooie foto’s in naar de jury. De derde prijs is voor de foto van Agnes Advocaat. Zij vermeldde bij de inzending: “De foto is gemaakt bij slot Loevestein bij zonsopgang. Ik wandel daar regelmatig heen met m'n ontbijt om te genieten van de natuur en de rivier.”

Winnaar
Over de winnende foto van Patrick Ippel van molen De Hoop in Gorinchem liet de jury weten vooral gecharmeerd te zijn van de vele details van de waterlinie die zichtbaar zijn op de foto en er staat ook duidelijk een wandelpad op. “Het is een prachtige foto met al die kleuren. Hij geeft een Hollands gevoel met verdedigingswerk en de wal op achtergrond, er is een prachtige zonsondergang te zien ook!”

De tweede prijs was voor Andrzej Wieciech. Hij maakte een zeer fraaie foto met een zichtbare wandelweg aan het beginpunt van de LAW/OHW wandelroute bij het Muiderslot. Een mooi beeld van het slot, de gracht en de haven op achtergrond met ondergaande zon.

Thema
Voor het thema wandelen is gekozen omdat dit jaar een prachtige nieuwe wandelgids is verschenen. In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes langs de hele Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen, van het Muiderslot tot Slot Loevestein en dwars door het Groene Hart. In de wandelgids vind je duidelijke informatie, routekaartjes, schitterende foto’s en historische informatie.

Meer info vind je op oudehollandsewaterlinie.nl

Foto (3x) aangeleverd OHWL.

Lees meer over:

Poederoijen Andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.