woensdag 1 februari 2023

Alles over Altena

Politie zoekt getuigen verkeersruzie 

31 december 2022 (door Altena.Net - redactie)

REGIO/DUSSEN: De politie zoekt automobilisten die getuige geweest zijn van gevaarlijke verkeerssituaties op vrijdag (30-12) tussen 4.45 uur en voor 5.15 uur. Bestuurders van twee voertuigen maakten ruzie op de N631 tussen Rijen en Oosterhout en de A27 in noordelijke richting en de N283 in de richting van Dussen. Een van de auto’s was een busje met een PostNL-sticker erop. 

Een personenauto met drie inzittenden werd lastig gevallen door de bestuurder van een wit busje. Die haalde levensgevaarlijk capriolen uit en reed uiteindelijk op de snelweg achteruit tegen de auto aan. De bestuurder van de personenauto kon vluchtten in de richting van Dussen via de M283. Daar raakten ze de wegpiraat kwijt. 

Lachgas
Deze is later aangehouden door de politie. Hij had geen rijbewijs en moest nog enkele honderden euro's boete betalen. Ook werd in zijn auto lachgas gevonden. 

Melding
De politie laat weten: ‘Om de zaak tegen de verdachte sterker te maken zoeken we getuigen die de levensgevaarlijke verkeersituaties kunnen beschrijven. Bel met ons via 09090-8844 of via politie.nl/aangifte-of-melding-doen. Meld dan het nummer 2022344698.’

Lees meer over:

Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.