zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Politie zoekt doorrijder die ernstig ongeval veroorzaakte

23 oktober 2021 (door Altena.net - Redactie)

HANK - De politie van het team Dongemond is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsdag (19-10) omstreeks 08.15 uur plaats vond op de Maasdijk. Een 55-jarige vrouw uit Hank werd op haar fiets aangereden door een bromfietser, die daarna doorreed. 

Het ongeval vond plaats op het fietspad. De bromfietser was kennelijk bezig met het inhalen van een brommer. Het slachtoffer kwam vermoedelijk ook naar links om een fiets in te halen. Hierbij is ze aangetikt door de bromfiets en ten val gekomen. Ze liep hoofdletsel op en is met de ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. Haar toestand is zorgelijk. De politie is direct met uitgebreid onderzoek gestart. Zo zijn al twee getuigen gehoord. Dit heeft echter nog niet geleid tot het bekend worden van de identiteit van de doorrijder. 

Oproep
De politie roept de bromfietser op om zich te melden. Getuigen die informatie hebben over de toedracht van het ongeval of over de veroorzaker worden opgeroepen om zich te melden bij de politie van het team Dongemond via 0900-8844 onder vermelding van zaaksnummer 2021280437 

Foto - archief.

Lees meer over:

Politie hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.