vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

OV Aalburg organiseert weer gezellige Eindejaarsactie

24 november 2022 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG - Ook dit jaar organiseert  Ondernemersvereniging (OV) Aalburg weer een consumentenactie. Onder het bekende motto: ‘Wees loyaal. Koop lokaal’ wil de ondernemersvereniging het winkelend publiek opnieuw de gelegenheid geven slimme inkopen te doen bij de leden van OV Aalburg. Zo kunnen de naderende feestdagen in en rond het huis (extra) gezellig gemaakt worden. De Aalburgse ondernemersvereniging heeft de prijzenpot weer flink gevuld.

De actie start maandag 05 december en loopt door tot en met zaterdag 24 december 2022

Prijzen
De prijzenpot is dit keer goed gevuld. Maar liefst 1.750 euro vindt zijn weg naar gelukkige winnaars, met een grote hoofdprijs van 400 euro. Alle reden om te gaan shoppen dus.

Uitvoering
Dit jaar werkt de actie opnieuw met enveloppen. De consument kan een enveloppe meenemen bij een deelnemende ondernemer. In die enveloppe doet men dan vier aankoopbonnen van verschillende deelnemers aan de OV Aalburg Eindejaarsactie.
De enveloppe met daarin de vier verschillende aankoopbonnen kan men dan bij de verschillende winkels inleveren die voorzien zijn van een actiezuil.

Deelnemers
Alle deelnemende winkeliers/ondernemers aan deze consumentenactie worden gepubliceerd op de website van OV Aalburg.
Ook dit jaar wordt een QR-code aangemaakt waarmee mensen straks, zodra de deelnemerslijst definitief is, snel en eenvoudig de winkels en bedrijven kunnen bekijken die aan de actie meedoen.
De gelukkige prijswinnaars worden in de loop van januari 2023 bekendgemaakt.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.