donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Opnieuw winst voor ACKC1

2 november 2022 (door Redactie)

ALMKERK - ACKC 1 staat er op dit moment in de competitie heel goed voor met zeven gewonnen wedstrijden op rij. De thuiswedstrijd tegen Seolto wilden de Almkerkers dan ook niet onderschatten. De ploeg uit Vlissingen zou de wedstrijpunten niet cadeau geven.

De eerste helft verliep goed en er werd door ACKC1 hard gewerkt. Er werden ballen onderschept en doorlopers verdedigd. Het scorebord liet een ruststand zien van 10-5.

De tweede helft daarentegen zag er minder fraai uit. Er werd slordig en te gehaast gespeeld. De score bleef beperkt tot slecht drie punten.

Uiteindelijk wordt de wedstrijd gewonnen en was daarmee het doel bereikt. De eindstand was 13-9.

Over een paar weken begint het zaalseizoen en gaat de competitie weer verder.

Doelpunten
Wietze de Vries is topscoorder van de dag met 4 doelpunten, Stef Mommers 3x, Maartje Verschoor en Rik Millenaar 2x, Olivier Koekkoek en Ingrid Dekkers 1x.