maandag 26 februari 2024

Alles over Altena

De ravage was groot.

Opnieuw inbraak bij Juwelier ‘t Oude Schooltje

11 december 2023 (door Redactie)

SLEEUWIJK - In de nacht van zondag op maandag (11-12) verschaften onverlaten zich toegang tot de zaak van Goudsmid en Juwelier ‘t Oude Schooltje. De ravage na hun vertrek was groot. De juwelier aan de Nieuwe Es was jammer genoeg eerder doelwit van inbraak.

De politie kreeg een alarmmelding rond de klok van 03.00 uur. De daders verschaften zich met bruut geweld toegang via de deur van de winkel. De mistgenerator in de zaak ging aan. Eenmaal binnen werden niettemin de verschillende vitrines doelwit van de braak. Er werd het nodige zilver meegenomen. Een enorme ravage bleef achter als 'stille getuige'.

Helaas
De ondernemer laat op de socials weten: “Helaas hebben al onze ingrepen om inbraak te voorkomen niet geholpen. Vannacht zijn wij helaas weer aan de beurt geweest.”

Klanten
Maar ook: “Bij dezen wil ik u geruststellen dat er geen reparaties of andere spullen van klanten weg zijn. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer open te gaan!"

Melden
De politie laat weten dat de auto die voor de kraak werd gebruikt waarschijnlijk via de Provincialeweg Oost (N267) richting Wijk en Aalburg is gereden. Wie iets gezien en/of gehoord heeft, wordt verzocht dit te melden bij de politie via 0900 8844.

Foto Juwelier ‘t Oude Schooltje op FB.

Zie ook:

Lees meer over:

Sleeuwijk Ramkraak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.