zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Opening Kindcentrum De Halm

26 oktober 2021 (door Altena.net - Redactie)

ALMKERK - Op maandag 1 november gaan basisschool De Halm en kinderopvang To Be Kind samen verder als Kindcentrum De Halm voor kinderen van 0 – 12 jaar. Naast onderwijs biedt men dan dagopvang, peuteropvang en voor- en naschoolse opvang. Opvang én onderwijs dus onder één dak en dat alles aan de Wethouder Raamsstraat 1.

De opvang op De Halm wordt nu in Het Kasteel verzorgd door franchisepartner To Be Kind. De school werkt intensief samen met een team van pedagogische medewerkers en iedereen is goed op te hoogte van wat er speelt in de groep. Zowel de leerkrachten als de pedagogische medewerkers van de opvang kennen alle kinderen. Een volledig samengaan is dus zo gek nog niet.

Betekenisvol
De Halm staat voor een betekenisvol aanbod voor kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. ‘We bieden binnen ons gebouw, naast kwalitatief goed onderwijs vanuit christelijke waarden en normen, de mogelijkheid van voor- en naschoolse opvang van kinderen van 4 tot 13 jaar. En vanaf november is er ook dagopvang van 0 – 4 jarigen.’

www.dehalm-levwn.nl

Foto Kindcentrum De Halm.

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.