vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Louise Bouman uit Dussen vindt het 'superleuk.'.

Open Middag Altena College verwelkomt enthousiaste brugpiepers

21 oktober 2022 (door Redactie)

SLEEUWIJK - De Open Middag op het Altena College kan de boeken in als geslaagd, mede door het enthousiasme en de belangstelling van de jeugdige bezoekers.
 
Voor Louise Bouman uit Dussen is het de negende keer dat ze een Open Middag of - Dag van het Altena College bezoekt: “Ik vind het hier superleuk! Elke keer zijn er weer nieuwe dingen. Ik zit nu ook in groep 8 en ga dit schooljaar kiezen voor een middelbare school.”

Challenge
Zo’n 200 leerlingen van het Altena College stonden met vrijwel het voltallige schoolteam klaar om de nieuwe lichting brugklassers rond te leiden en uit te leggen wat er op hun school allemaal te beleven valt. Zo was er een ‘suiker challenge’ bij Lifestyle & Duurzaamheid, kon je insecten en voeding bestuderen bij Natuur & Wetenschap, of een ansichtkaart schrijven bij Duits voor familie, vrienden of wie dan ook.

Sneak peek
De Open Middag is onderdeel van een gevarieerd kennismakingspakket. Zo zijn de Altena Sneak Peeks (rondleidingen voor leerlingen van groep 8) en de informatieavonden voor ouders/verzorgers van groep 8 op 22 en 24 november a.s. Ook op 25 januari 2023 gaan de schooldeuren nog een keer open.

Foto Altena College.

Lees meer over:

Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.