donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Ondernemers netwerken op 20 oktober in de Brasserie.

Open Coffee Altena 42.0 naar Golfpark Almkreek

27 september 2022 (door Redactie)

ALMKERK – Open Coffee Altena is opnieuw te gast in de brasserie op Golfpark Almkreek, Donderdag 20 oktober staat er een netwerksessie op de agenda: Open Coffee Altena 42.0.

In 2019, ook in oktober, ontmoetten ondernemers elkaar ook op Golfpark Almkreek. De sportieve locatie, alsook de samenwerking van toen, smaakte kennelijk naar meer. Want opnieuw gaan ondernemers uit Altena en de aanpalende regio dus naar Hoekje 7B  in Almkerk.

Pitches
De Coffee-meeting wordt gehouden van 09:30-11.00 uur en heeft als vanouds een vrije inloop en kan het netwerken direct beginnen met Coffee en een boeiend gezelschap.
Rond de klok van 10.00 uur is er het officiële welkom en zal een tweetal ondernemers hun business pitchen op de rode Coffee-Stip. 90 seconden lang vlammen zij over wat ze doen en vooral hoe men ondernemers verder kan helpen. Aansluitend is er ook een korte presentatie van de gastheer, Golfpark Almkreek.
Na dit intermezzo trekken ondernemers bestaande contacten aan of, nog interessanter, knopen zij nieuwe relaties aan. Bij goed weer wordt er in de sfeervolle – uitnodigende  – binnentuin buitengenetwerkt.

Deelname
Deelname is maximaal laagdrempelig en als altijd gratis. De koffie wordt geschonken, letterlijk en figuurlijk, door Golfpark Almkreek. Opgave wordt dringend aanbevolen. Niet alleen voor de hoeveelheid koffie, maar ook om te kunnen checken wie er nog meer naar Open Coffee Altena 42.0 gaat en wie je daar in ieder geval wil ontmoeten.

Aanmelden gaat via DEZE LINK.

Foto Archief.

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.