zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Arthur van Horssen legt ondernemers uit hoe de remrijskast werkt.

Aalburgse ondernemers vergaderen bij bakker in Nederhemert

13 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG / NEDERHEMERT - Dinsdagavond (12-10) organiseerde Ondernemersvereniging (OV) Aalburg de gebruikelijke jaarvergadering bij één van de leden, Bakkerij Van Horssen in Nederhemert. Voorafgaande aan de meeting was er een rondleiding door het bakkersbedrijf.

De laatste ledenvergadering van OV Aalburg was op 4 april 2019, toen bij PT Creations in Veen (lees onderstaand artikel). Vanwege Corona werd het ledenoverleg in 2020 uitgesteld en kon de jaarvergadering met de ondernemers dan nu wel weer plaatsvinden.

Bakkerij

Gastheer Arthur van Horssen gaf aan het begin van de avond een korte presentatie over zijn bedrijf. Bakkerij van Horssen startte in 1997 door de overname van Bakkerij van Wijk. In de loop der jaren werd de complete bakkerij gerenoveerd tot een moderne bakkerij met hoogwaardige machines. ‘Elke dag opnieuw doen wij ons uiterste best om voor onze klanten het lekkerste brood en het heerlijkste gebak van de beste kwaliteit te bereiden.’

Aldus bakker Van Horssen die winkels heeft in Zaltbommel, Brakel, Aalst en Wijk en Aalburg. Velen kennen de bakker ook van de markt in Brakel en Haaften.

Na afloop van de jaarvergadering werd door de Aalburgse ondernemers nog volop genetwerkt.

 

Foto @ Mediaplein Altena.Net.

Zie ook:

Lees meer over:

Wijk en Aalburg Nederhemert
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.