dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Altena

Buiten bij De Rooy Hoveniers aan de Binnen in Dussen.

Ondernemers netwerken bij De Rooy Hoveniers

20 juli 2021 (door Altena.Net - redactie)

REGIO / ALTENA - Ondernemers uit Altena en omstreken netwerkten donderdagmorgen (9-7) weer live met Coffee als brandstof bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Open Coffee Altena 39.0 vond daar plaats op een buitenstek ('Een toplocatie!') en gaat de boeken in als 'geslaagd'.

Een ruime diversiteit aan ondernemerschap schoof donderdagmorgen  aan de Coffee-tafel. Velen reageerden enthousiast: 'Eindelijk kan het weer!' De laatste netwerksessie van de organiserende Stichting Ondernemend Altena was in februari 2020. Even daarna kwam Corona het land binnen en gingen veel (zo niet alle) evenementen (ook) in lockdown. Ondernemers zochten elkaar weliswaar online op in allerlei soorten van meetings, maar om 'elkaar weer fysiek in de ogen te kunnen kijken', genoot de voorkeur, zo spraken velen.

Pitchfestival
Open Coffee Altena omvat, naast ontmoeten en contacten leggen, ook een kennissessie. Dit keer nam Pitchcoach dr. Esmeralda Kleinreesink haar gehoor mee in de vijf basisprincipes voor effectief pitchen. 'In 90 seconden tijd jouw verhaal brengen waar iedereen aan je lippen hangt.'
Het was de kick off voor meer. Voor wie aanhaakt, geeft Reesink op 9 september een masterclass die dieper ingaat op de vijf principes. In de twee weken daarna coacht zij de deelnemers één op één in het pitchschrijven en het effectief presenteren daarvan. Op 30 september kunnen de deelnemers hun verhaal in 'premiere' laten gaan, op de Rode Coffeestip, tijdens het Pitchfestival. Ondernemend Altena organiseert dit event in verband met het tienjarig bestaan. De vorm op 30 september is dan een Open Coffee 'Plus'.

Opgeven
Wie nog mee wil doen, inschrijven kan tot en met 16 juli via info@depitchcoach.nl.

Meer info over de pitchcoaching KLIK HIER.

Lees ook:
Jarig Ondernemend Altena organiseert Pitchfestival

Foto Mediaplein Altena.Net.

Lees meer over:

Open Coffee Altena
Deel dit bericht met je vrienden!