zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Theatershow leerlingen Verschoorschool geslaagd

24 februari 2023 (door Redactie)

SLEEUWIJK - Leerlingen uit de onderbouw van de Verschoorschool leerderen van alles over het theater. En dan 'moet' je met al die vergaarde kennis natuurlijk iets doen. Het mondde allemaal uit in een heuse theatershow op school.

Na een bezoek aan theater Peeriscoop in Gorinchem en veel spelen op school in het eigen gemaakte theater, wilden de kinderen zelf een theatershow maken. Zo werd "Kindertheater Verschoorschool" bedacht en werd een "De worden wat je wilt show" in elkaar gezet.
Want in het theater, op het podium, kun je immers iedereen zijn die je wilt: acteur, danseres, muzikant en noem maar op.

Tickets
Familie en andere belangstellenden kregen tickets voor de grote show. De kaartjes werden serieus gecontroleerd bij de deur, er werd popcorn en drinken verkocht en alle mensen kregen een plekje in de theaterzaal. De voorstelling werd een succes.

Staande ovatie
Alle optredens kregen een groot applaus en aan het einde van de show kregen de leerlingen een staande ovatie. Voor hun inzet kreeg iedereen van school mooie bloemen, net als artiesten in het echte theater.

Foto De Verschoorschool.

Zie ook:

Lees meer over:

Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.