vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

De folieblaasmachine (extruder) in de fabriek in Genderen.

Oerlemans Plastics organiseert zesde Goede Doelen Actie Altena

14 november 2022 (door Altena.Net - redactie)

GENDEREN / GIESSEN - Dit jaar organiseert Oerlemans Plastics voor de zesde keer de regionale Goede Doelen Actie. Als een van de grootste werkgevers in de gemeente Altena, vindt de verpakkingsproducent het belangrijk om lokale initiatieven te steunen die bijdragen aan een goed functionerende maatschappij. Oerlemans Plastics stelt in totaal 5000 euro ter beschikking voor de actie.

“Als bedrijf hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid naar onze omgeving en dit is een mooie manier om daar uiting aan te geven,” motiveert Johan Kranenbroek, algemeen directeur van Oerlemans Plastics. Drie goede doelen worden financieel ondersteund, die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena. Dit jaar wordt het prijzengeld van 5000 euro verdeeld over drie winnaars, die respectievelijk 2.500, 1.500 en 1.000 euro binnenhalen. De winnaars van editie 2022 waren: Hospice Altena in Sleeuwijk, Stichting Sosijn, Koffiehuis De Buurvrouw, Maaswaarden Ouderenzorg en Inloophuis Altena.

Inzenden 
Wie werkzaam is voor een goed doel of een goed doel in Altena kent dat een financiële ondersteuning goed kan gebruiken, kan dat indienen met motivatie bij Carin van Herwijnen.
Inzenden kan tot uiterlijk 16 december 2022. Het initiatief mag de laatste drie jaar niet in de prijzen gevallen zijn bij eerdere edities van deze Goede Doelen Actie. Ook moet het goede doel een regionaal maatschappelijk doeleinde hebben.

Stemmen
Alle medewerkers van de vestigingen in Genderen en Giessen brengen over de ingestuurde goede doelen hun stem uit. Op basis van het aantal stemmen per inzending worden drie initiatieven gesteund, waarbij de prijzen verdeeld worden over het meest aantal stemmen per project.

Foto Oerlemans Plastics.

Lees meer over:

Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.