maandag 6 december 2021

Alles over Altena

De winnaars van 2020.

Oerlemans Plastics organiseert weer Goede Doelenactie voor lokale initiatieven

19 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - Oerlemans Plastics, de verpakkingsproducent in Genderen en Giessen, organiseert voor het vijfde jaar op rij de Goede Doelenactie. Dit jaar wordt opnieuw 5.000 euro geïnvesteerd in projecten met een maatschappelijk doel in de gemeente Altena. Het bedrijf wil zo een positieve bijdrage leveren aan de regio.

“Mede door de vele goede reacties die we hebben gekregen, hebben we besloten om de actie ook dit jaar door te zetten,” legt directeur Johan Kranenbroek uit. “Dit jaar worden drie goede doelen financieel ondersteund binnen Altena. Vorig jaar waren de drie winnaars Lunchroom ’n Tikkie Anders in Sleeuwijk, Zorgboerderij Equus & Ego in Drongelen en Nicolette Gijben. Voor dit jaar zijn we weer op zoek naar nieuwe initiatieven.”

Opgave
Wie actief is voor een goed doel of een goed doel kent met een maatschappelijk doel, kan dat doorgeven, voorzien van een uitgebreide motivatie bij Carin van Herwijnen, cw@oerlemansplastics.nl. De voorkeur gaat uit naar doelen waar zoveel mogelijk mensen baat bij hebben. Inzenden kan tot uiterlijk 19 november 2021. Het goede doel mag de laatste drie jaar niet in de prijzen gevallen zijn. De uitgebreide voorwaarden zijn te vinden op de website van Oerlemans Plastics.

Medewerkers stemmen
De medewerkers van Oerlemans kunnen straks op de inzendingen hun stem uitbrengen. Op basis van het aantal stemmen worden drie initiatieven gesteund met bedragen van respectievelijk 2.500, 1.500 en 1.000 euro.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics in januari 2022 worden de cheques overhandigd aan de drie winnende goede doelen.

Foto Oerlemans Plastics - Compositie Mediaplein Altena.Net.

Zie ook:

Lees meer over:

Altena Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.