Alles over Altena

ACKC speelde de laatste wedstrijd in de zaal. (Archieffoto)

Nipte, maar verdiende, overwinning ACKC op Rotterdamse OCZ

3 april 2023 (door Redactie)

ALMKERK - Team ACKC1 speelde de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen. De vraag was of ACKC de lijn van het spel van de laatste twee kon wedstrijden vasthouden?

De derde plaats was veilig gesteld, maar toch was de wedstrijd tegen OCZ uit Rotterdam niet zomaar gespeeld. Deze sportclub bleek vaker een lastige tegenstander te zijn.

Het lukte ACKC niet om in de eerste helft voor te komen op doelsaldo. Steeds kwam OZC met 2 punten voor. Dat ging zo door tot ver in de tweede helft van de wedstrijd.

Pas een kleine 10 minuten voor het einde van de wedstrijd kwam ACKC op voorsprong, bij een stand van 21-21. Het lukte de Almkerkers ook om de voorsprong vast te houden. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 25-22.

Doelpunten
Sven va der Ham is topscoorder met 8 doelpunten, Olivier Koekkoek scoort 6x, Sabine Meerman 3x, Stef Mommers en Rik Millenaar 2x, Amber de Ruijter, Natasja Kuipers, Ingrid Dekkers en Arne van Herwijnen allemaal 1x.