donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nijntje Beweegdiploma voor 40 kids

19 juli 2022 (door Redactie)

WIJK EN AALBURG - Bij Sportvereniging W.I.K. is het iedere zaterdagochtend een drukke boel. Twintig peuters klimmen, klauteren, dansen en springen door de gymzaal. Gevolgd door nog eens twintig kleuters die het uur daarna les krijgen. Als de kinderen alle motorische vaardigheden uit de lessenserie onder de knie hebben, ontvangen zij het Nijntje Beweegdiploma. En dat bijzondere moment werd de laatste les voor de vakantie gevierd.

De entree en de gymzaal waren versierd met slingers en ballonnen. Nadat de kinderen onder grote belangstelling van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s de geleerde vaardigheden lieten zien ontvingen zij het Nijntje Beweegdiploma van juf Martine.

Enthousiaste reacties 
Ouders van wie kinderen de beweeglessen volgden, zijn er erg enthousiast over. Volgens hen durft hun kind nu meer. Ouders vinden het nijntje Beweegdiploma een goede graadmeter voor de motorische ontwikkeling van hun kind. Bij sommige kinderen gaat het fietsen met sprongen vooruit. Bij andere kinderen verbeterde ook de zwemvaardigheid zich sterk.

Foto W.I.K. Wijk en Aalburg.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.