maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Nieuwjaarsreceptie wordt Voorjaarsreceptie. Of … Paasreceptie?

23 december 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Altena, oorspronkelijk gepland op 3 januari 2022, kan niet doorgaan. Het event wordt verplaatst naar zaterdagmiddag 19 februari, een voorjaarsreceptie.

Als op 19 februari de beperkende corona-maatregelen nog gelden, wordt de receptie verplaatst naar dinsdag 26 april 2022 ’s avonds.
Ook de uitreiking van de Parel en de Schaal van Altena schuift mee.

Parels en Schaal
De verplaatsing van de nieuwjaarsreceptie betekent dat ook de uitreiking van de eerste echte Parels en de Schaal van Altena doorschuift. Deze feestelijke uitreiking vindt nu ook op 19 februari plaats. Als de voorjaarsreceptie wordt doorgeschoven naar 26 april, worden de Parels bij de genomineerden thuis uitgereikt. Voor de uitreiking van de schaal wordt een specifiek moment geprikt.

Belangrijk
Burgemeester Lichtenberg licht het besluit toe: 'We vinden het heel belangrijk dat we in 2022 toch een moment kiezen om bij elkaar te kunnen zijn. In 2021 is de receptie vervallen, maar daar kiezen we in 2022 nadrukkelijk niet voor. Het college en ook de raad ziet er naar uit om inwoners en al die betrokkenen bij organisaties en verenigingen de hand te schudden. Laten we hopen dat 19 februari daar het moment voor kan zijn en anders zien we elkaar op 26 april. En natuurlijk willen we ook graag die inwoners en organisaties die genomineerd zijn voor de Parel en de Schaal van Altena in het zonnetje zetten. Dat hebben zij immers allemaal meer dan verdiend.'

Foto Altena.Net.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.