Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

De bewoners gaan de nieuwe tuin zelf onderhouden.

Nieuwe tuin voor Woonzorgcomplex Bijtelshof

22 juli 2021 (door Altena.Net - redactie)

SLEEUWIJK - HenkJan de Jong, één van de bewoners, zag hoe moeilijk de groenstrook rondom de parkeerplaatsen van het woonzorgcomplex Bijtelshof en de seniorenwoningen aan de Vlietstraat in Sleeuwijk te onderhouden was. Dit was een flinke klus voor de bewoners, die dit zelf doen. Hij benaderde daarom Bazalt Wonen voor hulp. En met resultaat. 

Dit voorjaar pakte De Graaf Groenvoorziening de gezamenlijke tuin grondig aan. Het resultaat van die inzet was een onderhoudsvriendelijkere en kleurrijke tuin waar de bewoners nu enorm van genieten. Dankzij een sponsoring van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe-Extra werd de tuin ook aangekleed met een bankje en tafel.

Gezellig
Op zaterdag 17 juli stonden de bewoners op feestelijke wijze samen stil bij de vernieuwde tuin. Het werd een gezellig moment onder het genot van een kopje koffie en zelfgebakken cake.

De bewoners gaan de nieuwe tuin zelf weer onderhouden.

Foto Bazalt Wonen.

Lees meer over:

tuin woonzorgcomplex
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.