dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Nieuw bestuur voor Altena Road Runners

22 februari 2024 (door Redactie)

SLEEUWIJK - Het bestuur van Altena Road Runners (ARR) is weer op volle sterkte. De club is er maar wat blij mee met de reacties op de oproep tijdens de jaarvergadering in november. Er waren dringend nieuwe vrijwilligers en bestuursleden nodig.

Bij ARR treedt nu dan een aantal nieuwe, enthousiaste vrijwilligers aan en anderen willen zich blijven inzetten voor de club.

De nieuwe voorzitter is een loopster uit groep 2, te weten Nicky 't Lam. Joke Oosters blijft haar in de rol van vicevoorzitter ondersteunen.

Functies
Bovenstaande foto toont de leden van het bestuur. Van links naar rechts zijn dat:
Jan van Herwijnen (trainerscoördinator, wedstrijdcommissie, accommodatiecommissie, trainer), Dik van Zanten (technische commissie, wedstrijdcommissie, trainer, praktijkbegeleider opleidingen, opleider loopgroepen), Rianne Verduijn (ledenadministratie, activiteitencommissie), Ruth Huisman (penningmeester), Nicky 't Lam (voorzitter), Jenny Stoutjesdijk (facturen en secretaris), Jaco Booij (lid jeugdcommissie, jeugdtrainer, opleider atletiekonderdelen jeugd).

Op de foto ontbreken John Verhoeven (sponsorcommissie) en Auke Nauta (wedstrijdcommissie, technische commissie, vertrouwenspersoon) en Joke Oosters (vicevoorzitter).

Meer info over de club: www.altenaroadrunners.nl

Foto Altena Road Runners

Zie ook:

Lees meer over:

Sleeuwijk Altena Road Runners
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.