vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

Het idee wordt ook bij andere projecten toegepast.

Nestvoorzieningen voor vleermuizen en vogels in De Bloesemhoff

25 november 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - Natuurinclusief Altena, een werkgroep van Altenatuur, wil de gemeente Altena groener, natuurvriendelijker, klimaatbestendiger en duurzamer maken. Samen met woningcorporaties, aannemers, architecten en inwoners voert Natuurinclusief Altena projecten uit om dat te realiseren. 

Een voorbeeld zijn de gevels van het nieuwe woongebouw Bloesemhoff in Andel. Daar zijn in samenwerking met Natuurinclusief Altena , Bazalt Wonen en Tankens Andel nestvoorzieningen voor vogels en vleermuizen gerealiseerd. Dit idee wordt voortgezet in verschillende andere bouwprojecten in Sleeuwijk en Almkerk.

Standaardbeleid
Natuurinclusief Altena laat weten: 'Even een kijkje genomen bij de nestvoorzieningen voor vogels en vleermuizen in de Bloesemhof in Andel. Trots dat wij deze voorzieningen samen hebben kunnen realiseren. Deze lijn willen wij graag voortzetten door mee te denken in verschillende bouwprojecten in Sleeuwijk en Almkerk. Tenslotte zijn wij ook met de gemeente Altena  in gesprek om hier standaardbeleid voor op te stellen.'

Foto Natuurinclusief Altena.

Lees meer over:

Andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.