donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nationale Diabetes Challenge ook in Altena te lopen

25 april 2023 (door Redactie)

ALTENA - Gemeente Altena doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2023. Wekelijks wandelen, circa 20 weken lang, samen met een groep deelnemers uit de buurt. Wie wil werken aan gezondheid en/of (een verhoogd risico op) diabetes heeft, is van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig ook. Lees hier meer over de Nationale Diabetes Challenge.

Start wandelingen
Vanaf de eerste week in mei starten de eerste wandelingen van de groep bij jou in de buurt. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je – nog - niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. Deelname is gratis.

De Nationale Diabetes Challenge wordt feestelijk afgesloten op het NDC Festival op 16 september in Tilburg. Meer weten of aanmelden, stuur een e-mail naar r.hofstede@gemeentealtena.nl of bel 06 – 83 10 79 52.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.