donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

De politie vond ter plaatse meerdere hulzen.

Nachtelijke schietpartij op bedrijventerrein Giessen, man wordt mishandeld - UPDATE -

10 december 2022 (door Redactie)

GIESSEN - Een automobilist (25) werd in de nacht van vrijdag (9-12) op zaterdag (10-12) op de Distributiestraat door meerdere auto’s klemgereden. Hier werd de man geslagen en beschoten. De schoten raakten hem niet. De politie hield een 18-jarige man uit Woudrichem en een 19-jarige man uit Brakel aan. Zij zitten vast voor verder onderzoek. De politie houdt rekening met een conflict in de relationele sfeer.

De automobilist reed rond middernacht met een ex-vriendin in de omgeving van Giessen. Op de Distributiestraat werden zij door meerdere auto’s klemgereden. De inzittenden van deze wagens kwamen op de bestuurder af en mishandelden hem. Hierbij sloegen ze onder andere met een wapenstok. 

Terwijl het slachtoffer wegrende, hoorde hij een van de mannen schoten lossen. Hij bleef ongedeerd.

Hulzen
Toen de mannen en zijn ex-vriendin wegreden, belde het slachtoffer de politie. Agenten hielden niet veel later twee mannen aan in Wijk en Aalburg.

Op de Distributiestraat werden tijdens het politieonderzoek meerdere hulzen gevonden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE 

In deze zaak heeft de politie nog twee verdachten aangehouden. Het gaat om mannen van 19 jaar uit Eethen en Nieuwendijk. De recherche gaat verder met het onderzoek.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.