vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

'Spektakel, vertier, muziek, eten en bier.’

Motorcross Almkerk komt terug

1 augustus 2022 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - Zaterdag, 17 september aanstaande gonst Almkerk weer van de crossmotoren. Motorcross Almkerk keert terug, met alles wat de liefhebber gewend was. 'Spektakel, vertier, muziek, eten en bier. We gaan er als organisatie weer tegenaan om er een mooie dag van te maken.' Aldus Crossteam Almkerk.

Al sinds 2003 organiseert het crossteam de bij velen bekende motorcross van Almkerk met behulp van financiёle middelen van sponsors en donateurs. 'We hebben in 2018 en 2019 heel mooi gedraaid en buiten dat we ook toen hebben kunnen doneren aan een goed doel, is er dit jaar de mogelijkheid om de rollen eens om te draaien!'

Gebaar
Crossteam Almkerk gaat daarom als gebaar naar alle steunpilaren de sponsordoeken van 2019 opnieuw ophangen zonder bijdrage te vragen.

'Vrije bijdragen zijn uiteraard welkom en bij de sponsoren waarbij we praktische zaken lenen of gebruiken zullen we dat in overleg doen.'

Streekrijdersklasse
Het eendaagse motorevent wordt gehouden op het terrein naast Iveco Schouten, aan de Almweg, een motorcross-wedstrijd tellend voor de West Brabant Cup, met als extra de streekrijdersklasse. Deze dag start om 08:30 en duurt tot 22:00 uur. 

 

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.