zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Het Dorpshart van Dussen is nu helemaal gereed.

Molenkade na grondige renovatie weer open

3 november 2021 (door Altena.net - Redactie)

DUSSEN -  Na een grote opknapbeurt, waarvoor de Molenkade twee maanden dicht was, is sinds dinsdag (2-11) weer open. Daarmee is de herinrichting van het dorpshart compleet. Wethouder Roland van Vugt onthulde een bedankbord. Met de aanpak van de Molenkade kreeg de entree van het dorp verder vorm. Een veiliger route, goede verlichting, betere afwatering, een mooi wandelpad en meer groen.

De Molenkade kreeg een nieuwe fundering, bestratingen en asfaltverharding. Ook de indeling is veranderd. De weg ligt nu minder dicht tegen de huizen en winkels aan, waardoor er meer parkeerplaatsen zijn gecreëerd. Als in december ook de bomen en overige beplanting worden geplant, is er bovendien meer groen. (Tekst loopt door.)Toekomst
Het noordelijk deel van de Molenkade werd in 2015 al opgeknapt. Daarna verrees in het centrum van Dussen het MFA en werden het Vrijheidsplein en omliggende straten aangepakt. Met de herinrichting en vernieuwing van de Molenkade is het centrum van Dussen nu klaar voor de toekomst.

Foto gemeente Altena.

Lees meer over:

Dussen molenkade
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.