vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Minioren ZVDO’74 zwemmen finales

10 juni 2024 (door Redactie)

ANDEL - Voor zeven zwemmers van ZVDO’74 stond zaterdag en zondag (11-6) de miniorenfinales op de planning. Deze wedstrijd werd gezwommen in Oosterhout. De 24 beste zwemmers vanuit Brabant deden hieraan mee.

Op zaterdag beet Eva van Leeuwen het spits af. Na een mooie race zwom zij 12 seconden van haar beste tijd af op de 200m wisselslag.
Aaron van Giessen verscheen drie keer aan de start. Met name op de 50m vrije slag liet hij een grote tijdsverbetering van 5 seconden zien. 

De meiden minioren 3 gingen ook verschillende keren van start. Elynn den Dekker zwom een mooi persoonlijk record op de 50m rugslag.
Puk Kamphuis en Lynn Vos zwommen een goede 100m vrije slag en evenaarden hun beste tijd. Op dezelfde afstand pakte Christina van Hemert in een persoonlijk record een knappe derde plek. 

Op zondag stonden er voor Eva Straver, net als op zaterdag, drie afstanden op de planning. Op de 50m vrije slag wist ze een mooi persoonlijk record van 2 seconden te zwemmen. Alle zwemmers zijn weer een mooie ervaring rijker!

Foto ZVDO’74

Lees meer over:

Andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.