dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Meedenken met aanpassing Kerkstraat kan nog

30 juni 2021 (door Redactie)

HANK - De gemeente Altena past de huidige snelheidsbeperkende verkeersmaatregel in de Kerstraat komende maand aan. Dit naar aanleiding van een eerdere evaluatie. De gemeente wil ook in gesprek met bewoners over de voorgenomen reconstructie van de Kerkstraat.

Het remmende effect op de snelheid in de straat willen gemeente en inwoners graag behouden. De doorstroming, overzichtelijkheid en daarmee de verkeersveiligheid wil de gemeente verbeteren. Daarom worden de betonblokken andersom geplaatst, zodat verkeer zich niet meer klem rijdt in de versmalling. De wegmarkering wordt hierop aangepast. Eerder was de planning om deze klus vóór 1 juli 2021 uit te voeren. Dat gaat alleen niet meer lukken.

Reconstructie Kerkstraat en Steurstraat
Op dinsdag 6 juli tussen 18.30 - 21.00 uur organiseert de gemeente nog een moment waar mensen hun mening kunnen geven en wensen kenbaar kunnen maken over de reconstructie van de Kerkstraat en Steurstraat in Hank. De gemeete laat weten: 'In 2022 richten we de Kerkstraat en Steurstraat in Hank opnieuw in. Uw mening vinden we hierbij van groot belang.'

Meer informatie en aanmelden via deze LINK.

Foto Mediaplein Altena.Net

Zie ook:

Lees meer over:

kerkstraat
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.