zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

De jarenlangse discussie over wel of niet parkeren nadert nu zijn einde.

Marktplein Aalburg gaat open voor parkeren en wordt opnieuw ingericht

12 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG - Het marktplein in Wijk en Aalburg wordt definitief gedeeltelijk opengesteld voor parkeren. Dat heeft de gemeente nu besloten. Alleen tijdens de weekmarkt blijft het marktplein en de straat Markt vrij van parkeren. Om dit alles goed te regelen, wordt het marktplein daarom opnieuw ingericht. De gemeente nodigt inwoners en ondernemers uit hun visie te geven op het herinrichtingsplan.

Om tot de definitieve situatie van openstelling te komen, heeft de gemeente een aantal inrichtingsopties voor het marktplein gemaakt. Deze wil men bespreken op dinsdag 26 oktober tussen 19.00 uur en 21.00 uur in d’Alburcht in Wijk en Aalburg.

Aanmelden
Deze bijeenkomst is met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Een QR-check is niet van toepassing. Vooraf aanmelden wel via deze LINK.

Wie niet aanwezig kan zijn, kan toch reageren. De stukken die op deze avond gedeeld worden, zijn vanaf 27 oktober 2021 ook te vinden op de gemeentelijke webpagina. Een mening achterlaten kan daar tot uiterlijk 8 november 2021.

Vragen
Bij vragen of meer informatie via verkeer@gemeentealtena.nl. Of bel met Hans van Rijen of Martijn Ciere via telefoonnummer 0183 - 51 61 00.

Inwoners die wonen nabij het marktplein hebben deze uitnodiging ook per brief ontvangen.

Foto - archief Mediaplein Altena.Net.

Zie ook:

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.