donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Lasershow rond woningbouwproject achter de Schans

3 maart 2022 (door Redactie)

ALTENA - Op 7 maart wordt de start bezegeld van het woningbouwproject Achter de Schans.

Het startmoment is een countdown op weg naar de verkoop van de eerste woningen in april. Wethouders Hans Tanis en Shah Sheikkariem van de gemeente Altena geven het startsein met een spectaculaire lasershow over het project.

Iedereen is vanaf 19.00 uur van harte welkom rondom het hoofdveld van Kozakken Boys, waar de starthandeling rond 19.15 uur plaatsvindt. Daarna is er een informatiebijeenkomst in de kantine van Kozakken Boys over de nieuwe wijk en de te bouwen woningen. Dat gebeurt in de kantine van Kozakken Boys aan de Nieuwe Kozakken Stoep 1, Werkendam.

Informatieavond
Tijdens de informatieavond krijgen bezoekers alvast een indruk van de nieuwe wijk en de woningen. Naast de gemeente zijn de projectontwikkelaars aanwezig om vragen te beantwoorden. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Woningen
In het nieuwbouwproject Achter de Schans worden in enkele fases zo’n 300 woningen gebouwd. De eerste woningen van de projectontwikkelaars gaan in april in de verkoop. De bouwkavels die de gemeente in de eerste fase uitgeeft voor het bouwen van een eigen woning, zijn eind december in

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.