donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

De scholen Eben Haëzer en de Wilgenhoek werden resp. 2e en 3e.

Kids De Hoeksteen winnaars botenbouwwedstrijd

25 juni 2021 (door Redactie)

WIJK EN AALBURG - CBS De Hoeksteen is dé kweekvijver voor de toekomstige scheepsbouwers van Werkendam. Deze basisschool uit Wijk en Aalburg won vrijdag (25-6) de eerste prijs van de botenbouwwedstrijd die Gilde Vakcollege Techniek organiseerde in het kader van Sterk Techniek Onderwijs Gorinchem - Altena. 

Jury
De deskundige jury werd gevormd door wethouder Shah Sheikkariem, Heleen Kornet en Leendert Hoogendoorn. Na een beoordeling op creativiteit, constructie, snelheid en presentatie kwam CBS De Hoeksteen als beste uit de bus. OBS De Wilgenhoek (Hank) won de derde prijs en CBS Eben Haëzer uit Woudrichem nam trots de tweede prijs in ontvangst. (Tekst loopt door onder foto.)

Tuktuk
Werkendam Maritime Industries ondersteunde de organisatie van de finale. WMI-lid Leendert Hoogendoorn stelde ruimte ter beschikking, gaf een presentatie over zijn bedrijf IMS Werkendam B.V. en zorgde met een ijskar voor een verkoelende traktatie. Op uitnodiging van WMI maakten de kids met tuktuks een rondrit door het havengebied, met een bezoekje aan de havenmeester.

Foto - Werkendam Maritime Industries
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.