maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Kees Glaubitz uit Werkendam.

Kees Glaubitz winnaar tentoonstellingsprijs GOUD

9 juni 2021 (door Altena.Net - redactie)

WERKENDAM - De tentoonstelling GOUD van Martin Copier zit erop. Het werd een succes. En de winnaar van de bijzondere actie is bekend: Kees Glaubitz uit Werkendam.

Na een uitgestelde start op 9 april, ging de expositie op 23 april echt open. Na maanden van voorbereidingen en het rondbrengen van duizenden flyers viel de geplande opening op 9 april in het water omdat het gezin Copier Corona kreeg en twee weken in quarantaine ging. Copier: 'Mijn moeder Nel Copier opende 23 april, op de gouden loper, dan toch de tentoonstelling.' De bezoekers kwamen massaal, geïnteresseerden van alle leeftijden.

Twaalf kunstenaars exposeerden hun werk. Daarbij is het niet alleen maar goud wat er blinkt in deze tentoonstelling, want naast het werk geïnspireerd op “goud” tonen de kunstenaars ook ander nieuw werk uit hun collectie.

Actie
Voor deze tentoonstelling liep er een speciale actie waarbij één kunstkoper 10% van de totale verkoopopbrengst kon winnen: 'de pot met Goud'. Dat geluk viel Kees Glaubitz uit Werkendam ten deel. Hij won een bedrag van 1352 euro. Op de foto hangt het aangekochte kunstwerk achter hem.

Vanwege de grote belangstelling is het kunstatelier komende maanden van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. De collectie wordt doorlopend afgewisseld  is er steeds nieuw en verrassend werk te zien. Vooraf reserveren is wel gewenst.

Tentoonstellingen
Inmiddels is Copier druk bezig met de voorbereidingen van een aantal nieuwe tentoonstellingen. Na de zomervakantie is zijn werk weer te zien op grote beurzen in Brussel, Stockholm en Amsterdam. Op 2 oktober opent de kunstenaar ook weer een nieuwe  tentoonstelling in de galerie in Werkendam.

Zie ook:

Lees meer over:

Martin Copier kunstatelier
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.