vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

Jeugdmuziekdag Altena 2023 komt weer in de startblokken

18 november 2022 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - De inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena 2023 is gestart. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 11 februari 2023 in ’t Verlaat in Almkerk.

Tijdens deze dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema voor dit jaar is: Muziek&Zoo.

Naast gezamenlijke repetities wordt er 's middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert. 

Aanmelden
Heb je ook zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 19 december 2012 aan via de link op de homepage van www.jeugdmuziekdagaltena.nlElke muzikant tot ± 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Je hoeft niet per se lid te zijn van een muziekvereniging.

Kosten voor deze dag zijn €9,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ‘s avonds. Het slotconcert begint om 19:00 uur en daarvoor is de entree gratis.  

 

Nog vragen? Kijk op www.jeugdmuziekdagaltena.nl of mail naar info@jeugdmuziekdagaltena.nl

Foto Marianne Vissenberg.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.