maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Prachtig Jeugdhonk Kids United geopend

30 oktober 2021 (door Altena.net - Redactie)

MEEUWEN - Zaterdagmiddag (30-10) werd het nieuwe jeugdhonk van Kids United in het Meeuwense dorpshuis officieel geopend. Diverse vertegenwoordigers van de lokale politiek waren aanwezig. Ook de wethouders Shah Sheikkariem en Roland van Vugt gaven acte de presence. De nieuwe jeugdstek is een initiatief van Wilbert Dekkers.

Op de bovenverdieping van het dorpshuis is een prachtige ruimte ingericht voor kinderen van tien tot en met veertien jaar. Deze gezellige ruimte, voorzien van eigentijdse muurschilderingen,  sfeerverlichting én een dartbord, playstation en air hockey, kwam tot stand met financiële steun van de gemeente Altena.

Samenwerken
Wethouder Shah Sheikkariem sprak lovende woorden over de initiatiefnemers en het bestuur van Dorpshuis Meeuwen. Hij deed tevens de oproep aan de inwoners om vooral samen te werken. “De kracht van een kleine gemeenschap zit in het omzien naar elkaar. Dat is wat je hier ziet, hoe er omgekeken wordt naar de jeugd.”

Na de woorden van de wethouder volgde een voorstelling voor de kinderen met een goochelact en een vuurspuwer. Daarna namen de aanwezigen een kijkje in het nieuwe jeugdhonk.

Iedere vrijdag- en zaterdagavond tussen 18:00 en 21:30 uur zijn kinderen van 10-14 jaar er van harte welkom.

Initiatiefnemers
Kids United is een initiatief van Wilbert Dekkers. Hij is, samen Petra Bouman, de uitbater van Willies Cafetaria in het dorpshuis Meeuwen. Wilbert en Petra staken veel werk in het project met een resultaat dat er mag zijn.

Foto AltenaLokaal.

Zie ook:

Lees meer over:

dorpshuis Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.