dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Jaarmarkt Aalburg was weer een gezellig feestje

2 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG - Hoewel de traditionele Jaarmarkt normaliter op de zaterdag voor vaderdag wordt gehouden (19 juni in 2021), was 02 oktober voor het publiek geen reden Wijk en Aalburg te mijden. Vanwege Corona viel de editie vorig jaar in het water, nu konden de rommel- en warenmarkt wel doorgaan. En daar kwamen velen op af.

Door de vele positieve reacties en aanmeldingen op de rommelmarkt alsook op de warenmarkt slaagde de organisatie er weer in de grootste markt in Altena op poten te krijgen. Op de Warenmarkt stonden 150 kramen en ook op de ruim 250 meter standplaats was voor de bezoekers van alles te vinden.Prima zaken
Ruim voor 10.00 uur, de officiele openingstijd, liepen de straten rond de Anjelierstraat, Markt en Galerij al snel vol met auto's van mensen die de jaarmarkt wilden bezoeken. Zeker voor de rommelmarkt is het interessant op tijd te zijn om je slag te kunnen slaan. 
Warenverkopers deden prima zaken, vooral bij de eetkramen stonden stevige rijen. Ook het horecaplein werd goed benut.Smoothies
Naast diverse goede doelen en verenigingen was ook de politiek aanwezig op de Jaarmarkt. AltenaLokaal sprong in het oog met hun actie voor Vitaal Altena. Wie wilde kon op een fiets zijn smoothie mixen via een slim gemonteerde blender voor op het fietsrenrek.

Het bleek een attractie die bekijks trok. En fietsers.

En de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen moet nog beginnen...

.

Foto @Mediaplein AltenaNet, foto onder Mystika.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.