zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Christenunie Altena wil weten wat de toekomstplannen zijn van de MFA.

Is De Werf nu een multifunctioneel centrum of niet?

2 november 2021 (door Altena.net - Redactie)

WOUDRICHEM - De Werf aan het Raadhuisplein, het voormalige raadhuis van de  voormalige gemeente Woudrichem wordt intensief gebruikt. Christenunie Altena vraagt zich af of het gebruik van die locatie niet nóg beter en slimmer kan. Zonder ambtelijke tussenkomst.

Voor de totstandkoming van de gemeente Altena investeerde de toenmalige gemeente Woudrichem in De Werf zodat dit 'oude gemeentehuis' kon worden gebruikt als een multifunctioneel centrum (MFC).

Anne Duizer (CU): 'Bij navraag is gebleken dat als je een ruimte wilt huren in het MFC dit nog steeds via de ambtelijke organisatie loopt en dat het vanwege capaciteitsgebrek niet mogelijk is om in de avonduren gebruik te maken van De Werf.'

Activiteiten
Om die reden wil de ChristenUnie Altena weten voor welke activiteiten De Werf nu precies beschikbaar is. En op welke momenten de locatie gebruikt kan worden.

Toekomst
Duizer is ook belangstellend of er bij het college wordt nagedacht over een beheersvorm waarbij De Werf op meer tijden in de week en
voor meer maatschappelijke en culturele activiteiten beschikbaar kan komen. In dat verband is een helder zicht op de toekomstplannen voor De Werf heel belangrijk.

Foto @Mediaplein Altena.Net

Lees meer over:

Woudrichem MFA De Werf
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.