maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

IN MEMORIAM - Janthijs de Fijter

6 december 2021 (door Altena.Net - redactie)

VEEN - Janthijs de Fijter (53), (ook) Erevoorzitter van Achilles Veen, is na een kort ziekbed overleden.

Zijn club laat weten:

Zojuist bereikte ons het droevige nieuws dat in de leeftijd van 53 jaar onze erevoorzitter Janthijs de Fijter na een kort ziekbed is overleden. 

Wij zijn Janthijs als club heel veel dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet voor onze vereniging. Het is dan ook niet voor niets dat hij de titel Erevoorzitter kreeg opgespeld na zijn afscheid als voorzitter van Achilles Veen.

Janthijs was al heel wat jaren geleden betrokken bij onze vereniging. Hij nam plaats in het jeugdbestuur en vervolgens in het hoofdbestuur als wedstrijdsecretaris. Toen Jacco Vos zijn taak als voorzitter neerlegde nam Janthijs deze over om vervolgens ruim 10 jaar voorzitter te blijven. Hij leidde Achilles Veen door een roerige periode en onder zijn leiding verhuisde Achilles Veen naar De Hanen Weide. In de tijd voorafgaande aan de verhuizing bracht Janthijs waarschijnlijk meer tijd door op het Aalburgse gemeentehuis dan thuis.

We zijn hem daarvoor zeer dankbaar en willen dan ook Carla en de kinderen onze steun betuigen en heel veel sterkte wensen.

Bestuur Achilles Veen

In het dagelijkese leven was Janthijs algemeen directeur bij PT-Creations B.V. in Wijk en Aalburg.

Ook de redactie wenst zijn gezin, familie, vrienden heel veel sterkte voor nu en alle dagen daarna.

Foto - Linkedin-profiel

Lees meer over:

Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.