dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

De zes ontvreemde katalysatoren.

Heterdaadje diefstal katalysatoren, verdachte na achtervolging klemgereden

29 februari 2024 (door Redactie)

REGIO/NIEUWENDIJK: De wijkagenten van Altena meldden een heterdaadje op woensdag 21 februari. De eigenaar van de ontvreemde katalysatoren zette de achtervolging in toen hij de dief op zijn bedrijfsterrein aantrof.

De melder had bij zijn bedrijf een man betrapt die zich in de avond onbevoegd op het terrein bevond. De verdachte vertrok vervolgens met de nodige haast in een voertuig. De melder nam direct contact op met de politie en bleef ondertussen de man volgen. Hij deelde voortdurend zijn locatie met de meldkamer.

Aangehouden
De politie vernam dat het voertuig op de A27 reed in de richting van Gorinchem. Ter hoogte van Nieuwendijk werd het voertuig gesignaleerd en konden agenten de verdachte klemrijden. De politie meldt: 'De man werd uit zijn voertuig gehaald en gecontroleerd. In het voertuig troffen wij zes katalysatoren aan in redelijk nieuwe staat en een hoop gereedschap. Hierop werd de man aangehouden op verdenking van diefstal.'

De katalysatoren bleken daadwerkelijk van het terrein van melder te komen en waren daar onder verschillende voertuigen vandaan gehaald.

Foto wijkagenten Altena.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.