vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

'Het Plein van Altena heet particulieren, scholen, stichtingen en verenigingen welkom!'

Het Plein van Altena: sociale stek speciaal voor Altena

18 september 2021 (door AalburgNet)

ALTENA - Een plek voor Altena waar je elkaar kunt treffen en alledaagse dingen kunt delen. Dat kan voortaan op Het Plein van Altena. Op Facebook werd voor dit doel een groep ingericht speciaal voor de inwoners van Altena. Particulieren, scholen, verenigingen en stichtingen die iets kwijt willen, iets (of iemand) zoeken, of wat dan ook gaan naar Het Plein van Altena, een service van MediaPlein Altena.Net die inmiddels ruim 1.400 leden trekt uit een van de kernen van de gemeente Altena.

De Facebook-groep is een online marktplein waar je elkaar kunt treffen. Net als op een 'echt' plein komen mensen elkaar daar tegen en vertellen ze elkaar wat hen bezighoudt, wat hen opvalt. Het Plein van Altena is ook een plek waar je een oproep plaatst als je iets of iemand zoekt of vragen stelt als je iets wil weten en waar je dingen dingen ruilt of weggeeft.
Maar het is tevens een stek voor het delen van foto's, het werven van nieuwe leden voor je vereniging, een platform waarop je evenementen bekend maakt, waar je netwerkt en meer ...

De redactie van MediaPlein Altena.Net laat weten: 'Vaste bezoeker worden van dit plein is gratis en eenvoudig. Op dit plein is het gezellig en leuk. En blijft het natuurlijk beschaafd. Allemaal logisch. Wees welkom!'

Ondernemers

Het Plein van Altena is opgezet voor particulieren, scholen, stichtingen, verenigingen en kerkgenootschappen. Voor bedrijven is B2B platform Ondernemend Altena dé webstek.
Voor zakelijk commerciële uitingen gaan ondernemers naar MediaPlein Altena.Net, lokaal betrokken, en met Bommelerwaard.Net sterk in de streek.

  • Volg Altena.Net op Facebook: www.Facebook.com/AltenaNet
  • volg Altena.Net op Twitter: @AltenaNet
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.