maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Henk van Noorloos loopt voor het goede doel van Edukans

Henk van Noorloos klaar voor Running Painter

9 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

ANDEL - Maandagmorgen (11-10) geeft schooldirecteur Arie van Vuuren het startschot bij het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg. Running Painter Henk van Noorloos gaat dan rennend van start op de dag dat hij precies een marathon voor de klas staat. Gewapend met kwasten en roller gaat hij de uitdaging aan om 42,195 schilderijtjes te maken voor hij de finish passeert in zijn eigen bouwlokaal.

Van Noorloos krijgt bij zijn actie ondersteuning van oud-leerling en nu collega Carlo van Zanten. Deze zal samen met leerling Thirza Keijnemans (14) het laatste gedeelte meerennen. Op de fiets werken ook enkele oud-collega’s mee die de schildersezel op de juiste snelheid voor Noorloos uit zullen fietsen en daarbij zorgen voor de geestelijke begeleiding.

Boek
Bij aankomst begint meteen de les, want die gaat ook na 42,195 jaar natuurlijk gewoon door. Maar voordat dat gebeurt, wordt eerst het nieuwe boek gepresenteerd: 'EEN MARATHON klungelen voor de klas'. Oud-leerling Erik van Wijlen (54) ontvangt het eerste exemplaar. 

Het boek bevat zo’n zestig verhaaltjes met foto’s, over de ontluisterende beginjaren van Henk van Noorloos, tientallen maffe acties voor het goede doel, vanaf 1979 tot de dag van vandaag. 

Kopen
Het unieke boek is online te koop via www.boekenbestellen.nl en voor afhalen www.willemwinkel.nl. Of via Henk van Noorloos, henk@vannoorloos.net - 06 25548408

Route Running Paint Marathon
Verzamelen bij school: 7.30 uur
Start:  7.45 uur Willem van Oranje College Perzikstraat 7, Wijk en Aalburg
8.00 uur Pontveer Veen-Aalst, 
8.45 uur Fintstraat 7 Brakel, 
9.15 uur Julianastraat 26 Andel, De Poort 24 Andel, Clematis 9 Andel 
Doorkomst bij Achilles Veen: 9.45 uur 
Finish en boekpresentatie: 10.00 uur Willem van Oranje College (Lokaal B01)

Goede doel
Met deze actie wordt "Rennen tegen Rampen" van Edukans ondersteund. Wie de actie wil steunen, giften doneren kan via DEZE LINK .

Foto Henk van Noorloos.

Lees meer over:

sport Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.