maandag 6 december 2021

Alles over Altena

De ondernemer plaatst 40.000 fietsplaatsen de komende 3 jaar.

Grootste pop-up fietsenstaling ter wereld komt uit Almkerk

3 september 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALMKERK - ZANDVOORT: Ondernemer Henk van der Zouwen uit Almkerk bouwde de grootse mobiele fietsenstalling ter wereld in Zandvoort. Hij deed dat voor de Formule 1-Races in het weekend van 3-5 september. Altena op een bijzondere manier op de kaart.

Tijdens de Formule 1-Races in Zandvoort staan er dui-zen-den fietsen in de grootste pop-up fietsenstalling ooit, vakkundig gebouwd door Van der Zouwen met zijn team. De Almkerker tekende op 10 januari 2020 een contract met de organisatie om bij de Formule 1-Races in Zandvoort ‘de grootste fietsenstalling ter wereld’ te bouwen. ‘Daar mogen we zo ongeveer 40.000 fietsplaatsen realiseren voor de komende drie jaar.’ De lockdowns gooiden roet in het eten. Nu is het dan zover: de grootste fietsenstalling ever stáát in Zandvoort. Waar Almkerk groot in kan zijn.

Heel Nederland
Fietsenrekhuren.com is gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Handige uitvalbases als je door heel Nederland wil opereren. Het team werkt altijd vanuit de dichtstbijzijnde locatie . Op die manier kan men snel en op het juiste tijdstip de fietsenrekken plaatsen bij welk event of locatie dan ook. (Tekst loopt door onder de foto)

F1-Races
De kwalificatie voor de eerste Dutch GP op Circuit Zandvoort ()sinds 1985) wordt op zaterdagmiddag (4-9) verreden. De serie start om 15.00 uur. De eerste vrije training (3-9) is op vrijdag en op zondag wordt dé Grand Prix verreden.

 

LEES OOK

Lockdown verdampt omzet Almkerkse ondernemer

Foto TekstAtelier

Lees meer over:

sport Almkerk Fietsenrekken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.