zondag 10 december 2023

Alles over Altena

Gliss Design organiseert magazijnverkoop tegen 'zachte prijsjes'

16 november 2023 (door Redactie)

SLEEUWIJK - Op zaterdag 25 november organiseert groothandel Gliss Design uit Sleeuwijk een unieke magazijnverkoop. Vanwege een overschot aan voorraad van bepaalde producten opent het bedrijf dit keer zijn deuren voor particulieren.

Zachte prijzen

Voor mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een nieuw badmeubel of een nieuwe LED-spiegel is dit dan ook dé uitgelezen kans om er voor een zacht prijsje één op de kop te tikken. Naast badmeubels en LED-spiegels verkoopt Gliss Design overigens ook wastafels, waskommen, massief eikenhouten planken en accessoires.

Luxe en kwaliteit voor iedereen

Gliss Design levert luxe- en kwaliteitsoplossingen voor een betaalbare prijs. Het bedrijf presenteert dan ook met trots een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen. Het familiebedrijf heeft alle bedrijfsonderdelen in eigen beheer: van ontwerp tot productie en van productie tot magazijn. Hierdoor kan men op speciale aanvragen snel schakelen en worden over het algemeen korte levertijden gegarandeerd.

Geavanceerde machines

Producten worden geproduceerd met de nieuwste en meest geavanceerde machines. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting en een nette afwerking. Zo komen alle materialen en kleuren nóg beter tot hun recht.

Hoogwaardige materialen

De producten worden uitsluitend gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, voorzien van het FSC-keurmerk en de betere typen ladegeleiders. Bovendien worden alle producten binnen Europa gefabriceerd.

Magazijnverkoop voor particulieren

De magazijnverkoop op 25 november duurt van 11:00 uur tot 16:00 uur en wordt gehouden op industrieterrein De Hoogjens in Sleeuwijk.

Gliss Design B.V.
De Hoogjens 8a
4254 XW Sleeuwijk
085 - 4890708
info@glissdesign.nl
www.glissdesign.nl

Foto Gliss Design.

Lees meer over:

Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.