vrijdag 19 april 2024

De eerdere teleurstelling van de nederlaang is nu weggespeeld …

Gemotiveerd Waldric VSE-2 wint met mooie cijfers

19 maart 2022 (door Redactie)

WOUDRICHEM - De vorige wedstrijd van Waldric VSE-2 tegen Binnenland VSE3 werd met 43 punten teleurstellend verloren. Zaterdag (19-3) waren de meiden van VSE2 dus meer dan gemotiveerd om dat in Barendrecht recht te zetten.

In de eerste kwart verdedigden beide teams stevig waardoor er weinig gescoord wordt, Binnenland scoorde vooral vanaf de vrije worpenlijn en Waldric werd in de race gehouden door driepunters van Eva. Na 10 minuten spelen was de achterstand een punt (12-13).

Minimaal
Het tweede kwart blijft de Barendrechtse verdediging stevig maar Lotte wist er doorheen te dringen en verschillende keren te scoren. De meiden van Waldric hielden aanvallend het tempo hoog maar door minder goede passes in de break is het verschil met rust minimaal, alleen wel in het voordeel van Waldric (21-20).

Na de rust scoort Waldric meer "van buiten" met driepunters van Annelotte en Jaida. De break loopt beter en de Woerkumse meiden hielden hun voorsprong vast (34-31).

Hoog
Ook in het laatste kwart bleef het tempo hoog en hadden de Barendrechtse dames moeite om het Woerkumse spel bij te houden. Indy en Lisa speelden een mooie hoofdrol en uiteindelijk met scores van Eva maakte de ploeg het af en won met 51-40. (Waldric: Alexander)