zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Op 2 december is er een digitale uitleg voor omwonenden.

Gemeente werkt parkeerplan Markt Aalburg verder uit

25 november 2021 (door Altena.net - Redactie)

WIJK EN AALBURG - De gemeente Altena heeft besloten om het marktplein aan de Markt in Wijk en Aalburg definitief - gedeeltelijk - open te stellen voor parkeren. Alleen tijdens de weekmarkt blijft het marktplein en de straat vrij van parkeren. De gemeente richt het marktplein daarom opnieuw in. 

Eind oktober vond een bijeenkomst plaats waar omwonenden mening konden geven over de inrichtingsopties. Al dan niet digitaal. Hieruit kwam een voorkeursvariant. Deze variant werkt de gemeente verder uit en licht men dit ontwerp digitaal toe op 2 december om 20.00 uur.

Aanmelden
Gemeente Altena: 'Wij organiseren deze bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen digitaal. Wilt u zich vooraf aanmelden? Dat kan via de website van de gemeente. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mailadres. Via dat e-mailadres ontvangt u op de dag van de bijeenkomst ook een link om de bijeenkomst digitaal bij te wonen.'

Website
Voor wie niet de mogelijkheid heeft aanwezig te zijn op 2 december, de stukken die de gemeente op deze avond deelt, zijn vanaf 25 november ook te vinden op de gemeentelijke website. Ook kan via de website een mening gegeven worden. Dit kan tot uiterlijk 3 december 2021.

Vragen
Wie vragen heeft of meer informatie wil, neemt contact met de gemeente op via verkeer@gemeentealtena.nl. Of bel met Martijn Ciere via telefoonnummer 0183 - 51 61 00.

Foto Mediaplein AltenaNet.

Lees meer over:

marktplein Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.