maandag 23 mei 2022

Alles over Altena

Wie vragen heeft, kan ze stellen

Gemeente Waalwijk organiseert infoavonden over plaatsing windmolens

11 mei 2022 (door Altena.Net - redactie)

WAALWIJK / ALTENA - De gemeente Waalwijk organiseert dit jaar diverse themamarkten voor belanghebbenden rond de voorgenomen plaatsing van windmolens in deze gemeente. Ook inwoners van gemeente Altena zijn van harte welkom om het gesprek aan te gaan over het onderzoek en hun input te geven. Vanuit Altena, en met name vanuit Genderen, bestaat de nodige weerstand tegen 'horizonvervuiling'.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Thema die avond is Landschap en ecologie. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar duurzaam@waalwijk.nl.

Themamarkten en inloopspreekuur
Gedurende het jaar organiseert Waalwijk vijf inloopbijeenkomsten waarin steeds een concreet onderzoeksthema centraal staat. Stel vragen of ga in gesprek met experts, onderzoekers, initiatiefnemers en lokale belangenverenigingen.
Ook is er iedere dinsdag een inloopspreekuur van 15.00 uur tot 17.00 uur in Cultureelcentrum Zidewinde in Sprang-Capelle (Julianalaan 2). U kunt zonder afspraak langskomen om uw vragen te stellen of input voor het onderzoek aan te dragen.

De gemeente Waalwijk wil met deze bijeenkomsten alle belangen zo goed mogelijk in beeld brengen, zodat de gemeenteraad van Waalwijk later een zorgvuldig besluit kan nemen over de zonnevelden en windturbines.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen mensen terecht op: waalwijk.nl/duurzame-energie Hebt u een vraag of opmerking? Stuur dan een e-mail naar duurzaam@waalwijk.nl.

 

Foto archief ter illustratie.

Zie ook:

Lees meer over:

Waalwijk Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.