donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Voor het eerst wordt het Kristal uitgereikt.

Gemeente reikt Schaal en Kristal van Altena uit bij voorjaarsreceptie

22 april 2022 (door Redactie)

ALTENA - Dit wordt in Altena jaar voor het eerst de Schaal en het Kristal van Altena uitgereikt. Dit vindt plaats in de tent op de parkeerplaats van het gemeentehuis van Altena, tijdens de voorjaarsreceptie van de gemeente Altena. Burgemeester Lichtenberg maakt de winnende organisatie bekend uit de gemeente die de Schaal van Altena ontvangt en reikt aan een jongere uit de gemeente het Kristal uit.

De Schaal van Altena is een waardering voor een organisatie of bedrijf dat een grote betekenis heeft voor de gemeente en gemeenschap. De organisatie onderscheidt zich op een eigen manier.

Voordrachten
De jury heeft de volgende drie organisatie voorgedragen: Oerlemans Plastics, de vrijwilligers van de Gereformeerde Kerkgenootschap Vrijgemaakte uit Waardhuizen en de Hartenbrigade uit Giessen. Tijdens de voorjaarsreceptie zal burgemeester Lichtenberg de winnaar bekendmaken.

Kristal van Altena
Voor het eerst wordt het Kristal uitgereikt aan een jongere die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden in onze gemeente. Aan wie dat gaat zijn, is nog een verrassing.

Foto Mediaplein Altena.Net

Zie ook:

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.