vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

De benoeming is tijdelijk voor een jaar.

Gemeente Altena benoemt interimsecretaris

11 november 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - Rob van Wuijtswinkel is benoemd als interimsecretaris van de gemeente Altena gedurende een jaar. Hij volgt in deze tijdelijke aanstelling oud-gemeentesecretaris Annette van der Werf op die eerder een andere functie aanvaardde.

Van Wuijtswinkel heeft veel ervaring bij de overheid. Zo was hij onder meer werkzaam bij de landelijke overheid en bij de gemeenten Nijmegen en Arnhem. Bij deze laatste gemeente was hij vijf jaar gemeentesecretaris / algemeen directeur.

Burgemeester Egbert Lichtenberg over de benoeming: “In deze selectieprocedure hebben we met een paar kandidaten gesproken. We hebben voor deze interimopdracht gekozen voor Van Wuijtswinkel vanwege zijn expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en zijn brede ervaring met werken in een politieke omgeving en de verantwoordelijkheden die daarbij horen.”

Werving
Na de vorming van een nieuw college van B&W in het voorjaar van 2022, is het aan hen om de profielschets van de nieuwe vaste secretaris vast te stellen. Aansluitend volgt dan de werving en de aanstelling van een nieuwe gemeentesecretaris voor Altena.

 

Foto @ Mediaplein Altena.Net.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.