maandag 23 mei 2022

Alles over Altena

Fietsklassieker Aalburg Rond start voor 36e keer

11 mei 2022 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - Op zaterdag 11 juni wordt voor de 36e keer de fietstocht Aalburg Rond gereden. De gewaardeerde fietstocht door de dorpen van de voormalige gemeente Aalburg stond in 2019 voor het laatst op het program
De vooruitzichten zien er dit jaar goed uit en dus organiseert Ondernemersvereniging Aalburg deze klassieker opnieuw door zeven kernen en langs meerdere bedrijven.

Al vele malen was deze tocht een groot succes. Niet alleen voor onze deelnemers, maar ook voor de ondernemers. Bedrijven presenteren zich langs de route op diverse manieren. Dat kan met een hapje of een drankje, maar soms worden er ook gadgets utigedeeld.

Start
De fietsers vertrekken vanaf 8.30 uur. Tot 12.00 uur kunnen mensen zich inschrijven omdat zij anders qua tijd de route niet uit kunnen fietsen.

De eindtijd van de fietstocht is 16.30 uur. Inschrijven is alleen mogelijk bij de start-/stempelposten. Andere bedrijven zijn alleen stempelpost.
Inschrijfgeld voor 1 persoon 5 euro en 2 personen 8 euro.
(Gezin tot 6 personen 10,00. Bestaat een gezin uit meer personen dan komt er 1 euro extra bij p.p.)

Deelnemende bedrijven
Op de website van OV Aalburg. verschijnen na 15 mei de deelnemende bedrijven en de start- en stempelposten. Ook via Altena.Net worden deze bekendgemaakt.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.