maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Er werd door de dames geconcentreerd gehaakt.

Feest bij Breiclub ’t Steekje Los in De Dussenaar

28 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

DUSSEN - Breiclub ’t Steekje Los bestaat vier jaar. Alle reden voor de leden om dat samen te vieren. Dat gebeurde dan ook woensdagmiddag (27-10) in dorpshuis De Dussenaar.  

Vrij snel na de opening van dorpshuis De Dussenaar ging de breiclub van start. Een groep dames komt elke maandagmiddag twee uurtjes bij eljaar. Breien, haken, kletsen. Het gaat de dames zeker ook om de gezelligheid.

Vaak worden er dan dingen gemaakt voor anderen, voor vrienden of familie. In het dorpshuis hangt een wandkleed gemaakt in samenwerking met kinderen van de basisscholen de Sprankel en de Peppel en de breigroep.

Gebak
Woensdagmiddag ging de aandacht uit naar de deelnemers met gebak en een korte toespraak door Truus, de contactpersoon en verbinder van de groep. Ook zij wordt in het zonnetje gezet.

Gezelligheid
Aansluitend volgde een workshop haken, gegeven door een van de deelnemers. Gezellig en geconcentreerd. De onvermijdelijke bingo daarna was voorzien van hapjes en drankjes. Maar er werd ook geproost met advocaatjes slagroom: op naar het eerste jubileumjaar ...

Wie wil, ook heren zijn uitgenodigd, is iedere maandagmiddag welkom van 13:30-15:30 uur in dorpshuis De Dussenaar, aan het Wilhelminaplantsoen in Dussen.

Foto Breiclub ‘t Steekje los.

Lees meer over:

Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.